Få dit hus isoleret og spar mange penge

​SK Tømrerfirma er Knauf isolatørpartner og dermed din partner, hvis du søger et solidt firma, der kan hjælpe dig med isolering af hulmur, bjælkelag eller loft.

At have hulrum og loftrum stående uden isolering er en af varmeregningens absolut værste fjender. Varmen suser ud af både vægge og tag – og det samme gør dine penge.

SK Tømrerfirma kan være behjælpelige med at få indsprøjtet isoleringsgranulat i såvel hulrum som på loftet og det overrasker faktisk de fleste, hvor billigt det er. Ofte er der tale om en investering, der allerede efter 2-3 år er blevet til en økonomisk gevinst.​

Knauf Supafil er et miljøvenligt isoleringsvalg. Det er fremstillet af 80 % genbrugsglas. Det er lydisolerende. Det er let at anvende og kan installeres både udefra og indefra.

Og ja, så er det også yderst energibesparende. Vil du læse mere om fordelene ved denne form for isolering, kan du følge linket her: mere info om Knauf Supafil Frame Blowing Insulation.​​

Udtalelser fra vores kunder

​★★★★★

"Super dygtige tømrere"

Super dygtige tømrere, og meget hjælpsomme. De hjalp os i mål med vores opgave uden problemer, og vi er så tilfredse med resultatet.

Louise Andersen​

​​★★★★★

"Kvalitetshåndværk"

Kan varm anbefale SK Tømrerfirma, de leverer kvalitetshåndværk, og så til overskuelige priser. Jeg er som kunde meget tilfreds med resultatet.

Lars Pedersen

Vi klarer både små & store opgaver

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Ring på 27 20 61 37

Kontakt os i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få en aftale

Find vores kontaktoplysninger herunder.

SK TØMRERFIRMA ApS

Blenstrupvej 22

9520 Skørping

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 27 20 61 37

E-mail: mail@sktomrer.dk

CVR: 35229051

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares indenfor 1 - 3 hverdage.