Køkken, bad og garderobe

Køkken og bad er typisk de mest omstændelige rum, man kan kaste sig over. Men også typiske de mest spændende, når man er husejer. Der er praktiske ting, der skal indarbejdes og der er drømme, der skal indfries.​​​

SK Tømrerfirma kan hjælpe med alt fra delelementer til den komplette opgave med opmålinger, gulve, lofter, montering af elementer, bordplader, hylder, nye vinduer, nye døre. Alt. Vi har erfaringen til at tænke praktisk og kreativiteten til at byde ind med ideer, hvis det er ønsket.

Så står du foran renovering eller opførelse af køkken, badeværelse, bryggers, garderobe eller andre rum, står SK Tømrerfirma til disposition som din professionelle håndværker.​​

Udtalelser fra vores kunder

​★★★★★

"Super dygtige tømrere"

Super dygtige tømrere, og meget hjælpsomme. De hjalp os i mål med vores opgave uden problemer, og vi er så tilfredse med resultatet.

Louise Andersen​

​​★★★★★

"Kvalitetshåndværk"

Kan varm anbefale SK Tømrerfirma, de leverer kvalitetshåndværk, og så til overskuelige priser. Jeg er som kunde meget tilfreds med resultatet.

Lars Pedersen

Vi klarer både små & store opgaver

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Ring på 27 20 61 37

Kontakt os i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få en aftale

Find vores kontaktoplysninger herunder.

SK TØMRERFIRMA ApS

Blenstrupvej 22

9520 Skørping

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 27 20 61 37

E-mail: mail@sktomrer.dk

CVR: 35229051

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares indenfor 1 - 3 hverdage.