Udskiftning af vinduer og døre i alle
​størrelser til alle kunder

Står du foran en udskiftning af et eller flere vinduer i din bolig eller virksomhed, så kan vi hos SK Tømrerfirma ApS hjælpe dig. Vi tilbyder udskiftning af vinduer for både private og erhverv i Skørping, Hadsund og Støvring, men vi kører også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder, hvis der er brug for vores hjælp til montering af vinduer.​

Få hjælp til valg af de nye vinduer

Der er mange ting at tage stilling til, når man skal vælge nye vinduer, og da det for et hus hurtigt kan blive en relativt stor investering, er det ekstra vigtigt, at man får det tænkt godt igennem. 

For hvilken type vinduer skal man vælge? Skal det være store vinduer uden sprosser, eller er dannebrogsvinduer mere stilen til huset? Hvilket materiale skal man vælge? Skal vinduerne være vedligeholdelsesfrie, eller skal de være af træ, som med tiden skal males eller olieres? Hvilken farve skal vinduerne have, og hvilken leverandør skal man vælge?

​​

Vi hjælper dig gerne med at finde svar på alle disse spørgsmål. Vi har mange års erfaring indenfor udskiftning af vinduer, og vi tilbyder således kompetent rådgivning og vejledning, så du får den helt rigtige løsning, der matcher dine ønsker i forhold til udseende, vedligeholdelse og pris.

​​

Vi samarbejder med Outrup Vinduer, og vi kan anbefale deres produktprogram af vinduer og døre, men vi hjælper dig naturligvis også gerne med montering af vinduer og døre fra andre producenter.​

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på udskiftning af vinduer efter mål. 

Hos os får du en skræddersyet pris, der er tilpasset dine ønsker i forhold til:

  • Hvor mange vinduer du skal have udskiftet
  • Hvilken producent du vælger
  • Hvilken type vinduer du vælger
  • Hvilket materiale du vælger

Arbejdet bliver udført af uddannede håndværkere, og du kan altid forvente, at vi overholder vores indgåede aftaler.

Du er velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på nye vinduer til dit hus eller for at få hjælp til at træffe de rette valg.​

Udtalelser fra vores kunder

​★★★★★

"Super dygtige tømrere"

Super dygtige tømrere, og meget hjælpsomme. De hjalp os i mål med vores opgave uden problemer, og vi er så tilfredse med resultatet.

Louise Andersen​

​​★★★★★

"Kvalitetshåndværk"

Kan varm anbefale SK Tømrerfirma, de leverer kvalitetshåndværk, og så til overskuelige priser. Jeg er som kunde meget tilfreds med resultatet.

Lars Pedersen

Vi klarer både små & store opgaver

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Ring på 27 20 61 37

Kontakt os i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få en aftale

Find vores kontaktoplysninger herunder.

SK TØMRERFIRMA ApS

Blenstrupvej 22

9520 Skørping

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 27 20 61 37

E-mail: mail@sktomrer.dk

CVR: 35229051

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares indenfor 1 - 3 hverdage.