Skal dit hus have nyt tag?

Har dit tag udtjent sin værnepligt og huset fortjent noget nyt på toppen, så kan SK Tømrerfirma hjælpe. Vi har stor og solid erfaring inden for feltet tagarbejde.

Skal taget udskiftes, er der en verden af muligheder, som SK Tømrerfirma kan hjælpe dig med at navigere imellem. Vi tager udgangspunkt i dit hus og dine ønsker, og bruger så vores erfaring til at hjælpe dig med at træffe et valg. Rådgivning og inspiration er altid noget, vi kan og gerne vil byde ind med.

Vi kender jo markedet og mulighederne, begrænsningerne og lovgivningen, og alt dette kommer dig som kunde til gode. Kort sagt; har du brug for en professionel tømrer til at udskifte dit tag, er du kommet til det helt rette sted.​

Udtalelser fra vores kunder

​★★★★★

"Super dygtige tømrere"

Super dygtige tømrere, og meget hjælpsomme. De hjalp os i mål med vores opgave uden problemer, og vi er så tilfredse med resultatet.

Louise Andersen​

​​★★★★★

"Kvalitetshåndværk"

Kan varm anbefale SK Tømrerfirma, de leverer kvalitetshåndværk, og så til overskuelige priser. Jeg er som kunde meget tilfreds med resultatet.

Lars Pedersen

Vi klarer både små & store opgaver

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Ring på 27 20 61 37

Kontakt os i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få en aftale

Find vores kontaktoplysninger herunder.

SK TØMRERFIRMA ApS

Blenstrupvej 22

9520 Skørping

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 27 20 61 37

E-mail: mail@sktomrer.dk

CVR: 35229051

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares indenfor 1 - 3 hverdage.