Renovering af hus udføres af uddannede håndværkere

Er dit hus gammelt og nedslidt udvendigt eller indvendigt eller måske begge steder? Trænger det til at blive istandsat og moderniseret, så det lever op til dine ønsker og behov både i forhold til design og funktionalitet? Så lad os hos SK Tømrerfirma ApS hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring med renovering af hus, som vi blandt andet udfører for kunder i Støvring, Skørping, Hadsund og andre omkringliggende områder. Vi anvender kun uddannede håndværkere, og vi sætter en stor ære i altid at overholde alle vores aftaler.

Hvad kan en husrenovering dække over?

En renovering af hus kan dække over mange forskellige arbejdsområder. Det kan blandt andet involvere:

  • Totalrenovering af hus
  • Ombygning
  • Tilbygning
  • Tagarbejde

Hvad koster renovering af hus?

Hvor meget det koster at få renoveret dit hus afhænger i høj grad af, hvilken form for renovering du ønsker at få foretaget, og hvor omfattende den er. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores arbejde, og når vi kender til dine ønsker og drømme i forbindelse med din husrenovering, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget lige netop din renovering af hus vil komme til at koste dig.

Kunne du tænke dig en god og billig pris på den kommende renovering af hus, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os for en indledende og helt uforpligtende dialog omkring dine ønsker og forventninger.

Vi står klar til at udføre renoveringsarbejde for dig.

Udtalelser fra vores kunder

​★★★★★

"Super dygtige tømrere"

Super dygtige tømrere, og meget hjælpsomme. De hjalp os i mål med vores opgave uden problemer, og vi er så tilfredse med resultatet.

Louise Andersen​

​​★★★★★

"Kvalitetshåndværk"

Kan varm anbefale SK Tømrerfirma, de leverer kvalitetshåndværk, og så til overskuelige priser. Jeg er som kunde meget tilfreds med resultatet.

Lars Pedersen

Vi klarer både små & store opgaver

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Ring på 27 20 61 37

Kontakt os i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få en aftale

Find vores kontaktoplysninger herunder.

SK TØMRERFIRMA ApS

Blenstrupvej 22

9520 Skørping

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 27 20 61 37

E-mail: mail@sktomrer.dk

CVR: 35229051

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares indenfor 1 - 3 hverdage.